​​
Voor vragen / for questions

0183-581386

Organisatie

Een onderneming die zich richt op de agriculturele en op de aannemerij sector. De activiteiten omvatten o.a. de reparatie en in- en verkoop van zowel nieuwe als gebruikte machines.

De belangrijkste artikelgroepen die wij u bieden zijn:

 • landbouwmachines
 • transportmiddelen voor agro en industrie
 • kip en containerwagens
 • greppel en sleuvenfrezen
 • grondbewerkingsmachines
 • kilverbakken en dozers
 • brandstoftanken
 • mest en kolkenzuigers
 • bemesters
 • bouwlandbemester
 • sleepslang installaties
 • baggerpompen

 Handel - ontwerp en fabricage met een selecte keuze voor de beste specialisten. Wij zijn u graag van dienst met een passende aanbieding. Neemt u hiervoor dan ook gerust vrijblijvend contact op. Wij leveren alles onder metaalunie voorwaarden. Deze kunt u downloaden door links op het logo te klikken.

Over Aantjes

Begonnen op 1 mei 1970 met overname van de dorpssmederij hebben Piet en Marietje Aantjes – Schakel na samen 45 jaar hun onderneming overgedragen aan Henrie en Patricia van Vuren en Martien en Lydia Damsteegt.

Met succes werd de smederij omgevormd naar een landbouwmechanisatie en handelsbedrijf in grond- weg- en waterbouwmachines. “We maakten een grote sprong voorwaarts toen we in 2001 verhuisden naar de huidige locatie aan de Hoogt met 10 x zoveel ruimte, nieuwe gebouwen en een goede bereikbaarheid” aldus Piet en Marietje.

Ook een goede website zorgde ervoor dat we ook internationaal meer handel kregen. Door ruime keuze en voorraad doen we in meer dan 40 landen zaken. Een machine kan naar een dorp in de Alblasserwaard gaan maar net zo makkelijk naar Zuid-Amerika of Afrika.

Martien en Lydia, eigenaren van G.M. Damsteegt bv, kraanverhuur, grond-verzet en recycling kwamen als relatie in beeld. “Al een jaar of vijf geleden hadden we het erover” herinnert Martien zich.
Anderhalf jaar geleden gingen partijen serieus om de tafel, ook schoven Henrie van Vuren - ook een bekende in de branche - samen met zijn vrouw Patricia aan.
Henrie: “Martien leerde ik enkele jaren geleden als Beco verkoper op de werkvloer kennen en voor mij is dit als mede eigenaar een nieuwe uitdaging”.

Henrie van Vuren wordt het nieuwe gezicht van Aantjes Goudriaan Machinery bv en Piet blijft voorlopig nog meewerken want het is ideaal om op zijn 50 jaar ervaring terug te kunnen vallen. Daarnaast gaan Aantjes Goudriaan Machinery bv en G.M. Damsteegt bv van elkaar profiteren.

Voor Piet en Marietje waren de twee echtparen bekende en vertrouwde relaties uit de streek waaraan ze met een gerust hart hun mooie onderneming konden overdragen. Voor de afnemers van de Goudriaanse onderneming zal in de praktijk weinig veranderen. De naam blijft hetzelfde en ook de manier van werken blijft voorlopig ongewijzigd. Centraal daarbij staat ”de beste raad is voorraad!”

We hebben hier de beschikking over een zeer ruim terrein (1,7 ha) waardoor we veel machines klaar hebben staan, voor directe levering.
Ook de eigen ontwikkeling en productie bij diverse moderne bedrijven waar wij machines onder eigen label produceren zorgen voor een flexibele levering van ook specials die nergens in een catalogus staan.

 

Graag tot ziens