​​
Voor vragen / for questions

0183-581386

Beco Maxxim 240


Loon en Verhuurbedrijf Van Der Heiden heeft deze mooie Beco Maxxim 240 gekocht. Wij wensen hen veel werkplezier toe. En willen hen hartelijk bedanken voor de goede samenwerking. Bent u ook op zoek naar een nieuwe Beco kipper, bel ons voor de mogelijkheden.

Feestdagen


Beste klanten,

De feestdagen komen er weer aan. Op 24 en 31 december zijn wij op afspraak open.

Voor een eventuele afspraak bel:

Bart 06-20697720
Henrie 06-83654047
Joost 06-57782481

Wij wensen u alvast fijne feestdagen.

Dear customers,

Because of the Holiday's and Christmas season our company is closed on 24th and 31th of December.

If you want to come by in this time please make an appointement and call:

Bart 0031-620697720
Henrie 0031-683654047
Joost 0031-657782481

We wish you a merry Christmas and a happy new year.

Sehr geehrte Kunden,

Bald ist es wieder Weihnachten. Unser Geschäft ist am 24. und 31. Dezember geschlossen. Wollen Sie doch vorbeikommen machen Sie bitte einen telefonische Verabredung.

Bart 0031-620697720
Henrie 0031-683654047
Joost 0031-657782481

Wir wünschen Ihnen schöne Feiertage!
 

Rundvee & Mechanisatie Vakdagen

Aantjes Goudriaan Machinery staat samen met LMB de With op de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen in Gorinchem van 27 t/m 29 november.

Bezoekt u ons op standnr. 371. Hartelijk welkom!

https://booking.evenementenhal.nl/en/rundvee-mechanisatie-vakdagen-go-2018/gorinchem?fbclid=IwAR2V7_zTdG5CYiVEVHoScjxJdZlTiEqQ7wmkm_hrI9rWYW1AxO994_-qV9w


 

Beco Maxxim 360


Aan een bedrijf in de regio mochten we deze mooie, gebruikte Beco Maxxim 360 leveren. De kipper is gelijk in het werk gesteld voor transport van zand en grond. Wij wensen onze klant heel veel succes met de nieuwe aanwinst.

Container met afdekluiken

Voor deze haakarm carrier mochten wij opnieuw een aantal containers leveren. Het gaat om een laadflat en een container met afdekluiken. Veel succes met deze nieuwe aankoop!

Kipper met kraan

Voor een klant uit de regio hebben wij deze mooie kipper samengesteld. Deze is multifunctioneel te gebruiken. Wij hebben deze kipper voorzien van een kraan, slootvuil schotten en openslaande deuren.

Baggerpomp

Deze nieuwe baggerpomp is bij de klant afgeleverd. De baggerpomp heeft een spuit bereik van 40 meter, hij verwerkt 400 m3 per uur.

Rodeo gigant shovel

Talsma veehandel uit Jannum heeft bij ons een rodeo gigant shovel gekocht. Heel veel succes met de nieuwe aanwinst.

Schapenwagen


Deze schapenwagen hebben wij de afgelopen week geleverd. We hopen dat onze klant er veel plezier van heeft.

Wacker Neuson kraan


Loonbedrijf den Boer bv uit Goudriaan heeft bij ons een Wacker Neuson kraan gekocht. Heel veel werkplezier gewenst.

Jong gebruikte hark


Deze mooie jong gebruikte hark verkocht. We wensen de nieuwe eigenaren veel plezier ermee.

Container met hydraulische achterklep


Loon- en Grondverzetbedrijf Voskuilen heeft bij ons een container met hydraulische achterklep gekocht. De container is gelijk in werk gesteld

Rodeo gigant shovel


Talsma veehandel uit Jannum heeft bij ons een rodeo gigant shovel gekocht. Heel veel succes met de nieuwe aanwinst.

Vaia watertank en IBC tanks


Deze mooie Vaia watertank van 8000 liter en drie IBC tanks zijn op transport gegaan naar de Antarctica. 14000 km hier vandaan zullen ze door onze klant gebruikt worden voor een project van 2 jaar.

Fokveedag Hoornaar


Tip voor dit weekend! Aantjes Goudriaan Machinery staat op de Fokveedag in Hoornaar. Bezoek onze stand en neem een kijkje op het terrein.

https://www.fokveedag.nl/programma/

Slootbrug waterschap

Het waterschap heeft bij ons een mooie slootbrug gekocht. Deze machine gebruiken ze om met de Herder combinatie een sloot te overbruggen. Wij willen het waterschap bedanken voor deze order en veel succes wensen met de nieuwe aanschaf.

Combine New HollandGisteren is deze combine van het merk New Holland uit Goudriaan opgehaald om vervolgens met de boot naar Ghana te worden vervoerd.
Onze nieuwe klant is er heel blij mee.
 

Avant shovel


Bas van Oosterhout Beregeningstechniek uit Hoeven heeft bij ons een mooie Avant shovel gekocht. Wij wensen hem veel werkplezier toe met deze shovel. Hiermee kan hij nu weer elke klus aan!

Beco active go Beco met de Super 1800 Active

Zeer aantrekkelijke financieringsactie voor de *Beco Super 1800 Active en Maxxim 240 Active* modellen t/m 31 december 2018 

kijk voor meer informatie in de brochure.

Download hier de brochure

Snipperkar

Van hoven hoveniers uit Noordeloos heeft bij ons deze gebruikte snipperkar gekocht. Wij wensen van Hoven hoveniers veel plezier met deze snipperkar.

Beco kipper voor Pieter Slingerland

Pieter Slingerland heeft bij ons een gebruikte Beco Vianen kipper gekocht. De kipper is gelijk in het werk gesteld. Wij bedanken Pieter voor deze mooie order en wensen hem veel werkplezier met deze nieuwe aanwinst.

Zwaar transportwagens

Voor een project in Antarctica hebben wij deze mooie zwaar transportwagens mogen leveren. Op deze wagens mag 60 ton geladen worden en ze zijn 13 meter lang. Wij wensen de nieuwe eigenaren veel werkplezier met deze wagens.

Beco kipper Maxxim 240

Kok Lexmond heeft geïnvesteerd in een nieuwe Beco Vianen kipper. Deze kipper is helemaal volgens de nieuwe wet afgeleverd. Wij wensen Kok Lexmond veel plezier met de nieuwe kipper.

Watertanken

Vanwege de grote droogte in het hele land is er veel vraag naar water. Deze week al vele water tanken afgeleverd, zoals ook deze tank. Op dit moment nog enkele tanks op voorraad. Bel snel voor de actuele prijs. Ook bent u bij ons op het goede adres voor beregeningsslangen en toebehoren.

Baggerbak

De afgelopen periode ook deze mooie baggerbak afgeleverd. Tevens hebben wij deze kraan voorzien van nieuwe pennen en bussen. Deze kraan kan er weer jaren tegenaan.

Kipper

Afgelopen periode deze mooie nieuwe kipper afgeleverd. De kipper is geheel naar wens van de klant gebouwd.

Beco kipper Maxxim 260


Vorige week hebben wij deze mooie jong gebruikte Beco kipper Maxxim 260 af mogen leveren aan Willem Den Boer te Haastrecht. We wensen Willem veel succes met deze nieuwe aanwinst.

Beco Maxxim 240

Jaap Smits Kraanverhuur heeft bij ons een nieuwe Beco Maxxim 240 gekocht. Deze kipper is compleet uitgevoerd met gedwongen besturing, afdekluiken, achteruitrij- camera en verlichting en automatische vetsmering. Wij Jaap Smits veel werkplezier met deze kipper.

Alpego rotorkopeg


Wederom heeft van Hoven hoveniers een nieuwe machine in gebruik genomen. Deze keer een Alpego rotorkopeg. Dit is weer een mooie uitbreiding op hun machinepark. Wij wensen ze veel succes.

Beco Maxxim 260


Vorige week hebben wij deze mooie jong gebruikte Beco kipper Maxxim 260 af mogen leveren aan Willem Den Boer te Haastrecht. We wensen Willem veel succes met deze nieuwe aanwinst.

Kilverbak

Deze kilverbak is door ons afgeleverd in Polen. Inmiddels heeft de nieuwe eigenaar de eerste hectares van zijn land hiermee bewerkt en ligt het er weer keurig bij. Wij wensen hem veel plezier met deze nieuwe aankoop.

Container naar België

De meeste mestcontainer zijn al langere tijd in gebruik. Rohnny Bonneux uit België heeft bij ons een mestcontainer uit voorraad gekocht, voor gebruik als wateropslag. De container dient als bufferbak bij het beregenen van Kersen. Zoekt u ook nog spullen voor de beregening? Kijk dan snel verder op onze website.

Container bakken

De afgelopen periode hebben we weer verschillende container bakken verkocht. We wensen de gebruikers veel succes met deze nieuwe aankoop.

Waterpomp

Deze week hebben wij twee nieuwe waterpompen afgeleverd. Deze pompen zijn uiterst geschikt voor bij de sleepslang installatie. Neem contact met ons op voor meer info. Wij wensen beide loonwerkers veel succes met de nieuwe pomp.

Boxer Roterkopegg

Wij hebben in de afgelopen weken aan twee klanten een nieuwe Boxer Roterkopegg met zaaibak verkocht. Deze is verkrijgbaar in diverse breedtes. Bent u geïnteresseerd neem dan contact met ons op.

Veehouderij Keij uit Geldermalsen

Veehouderij Keij uit Geldermalsen heeft bij ons een nieuwe balenwagen gekocht. Deze wagen is helemaal aangepast aan de wensen van de klant. Bedankt voor deze mooie order.

Baars Nieuwland

Baars in Nieuwland heeft afgelopen periode een tussenpomp met haspel en slang gekocht. Met deze tussenpomp kan men de bagger over een grote afstand verpompen. Bedankt voor de order en veel werkplezier!

K.B. Gude grondverzet

K.B. Gude Grondverzet heeft bij ons twee Pladdet B.V. kantelstukken gekocht. Beide kranen zijn uitgerust met kantelstuk en GPS om iedere klus goed uit te kunnen voeren. Wij wensen Kevin Gude veel gemak, werkplezier en een mooi resultaat toe!

Beco Brevis 100

Johan Kuijpers uit den Hout heeft bij ons een nieuwe Beco Brevis 100 gekocht. Deze wagen is voorzien van een combi klep met deuren om eventueel een machine in te vervoeren. Daarnaast ook te gebruiken als bakkenwagen achter de kraan. En natuurlijk waar deze kipper voor gemaakt is, namelijk het vervoeren van grond/zand etc. Laadvermogen van deze kipper is 10 ton.

Beco silagevork

Nu het mooie weer zich aandient, zijn onze boeren en loonwerkers weer druk om het gras van het land te halen. Loonbedrijf M Verhoef BV uit Nijkerk heeft bij ons deze Beco silagevork gekocht. Veel werkplezier toegewenst.

A. Koorevaar

AKoorevaar BV uit Molenaarsgraaf heeft zijn rupskraan voorzien van een Pladdet kantelstuk en een nieuwe palletvork. Arie veel succes met deze aanwinst.

Oskam Verhuur & Grondverzet BV

Oskam Verhuur & Grondverzet BV heeft bij ons een gebruikte 10 tons vaia kipper gekocht. We hebben nog een opbouw beschikbaar, eenvoudig zelf op een kipper te bouwen, 70 cm hoog. Neem contact op voor meer info.

Ridder TK650

Loonbedrijf Kievit uit Deil heeft bij ons een nieuwe Ridder greppelfrees gekocht. De Ridder TK650 is de grootste greppelfrees in zijn soort, een echt loonwerkers model.

800 liter IBC tank aanhanger

Boer BV Meerkerk heeft bij ons een nieuwe IBC tank op aanhanger gekocht. Deze tank heeft een inhoud van 800 liter en is voorzien van een pomp, zodat iedere machine getankt kan worden. Met dank aan Arjan den Burger.

Vacature Commerciel-technisch medewerker

Klik op onderstaande afbeelding voor de volledige vacature.

Vacature: Commercieel- technisch medewerker

Aantjes Goudriaan Machinery B.V.

Aantjes Goudriaan Machinery is een handelsonderneming en landbouw mechanisatie bedrijf.

De relaties van Aantjes Goudriaan Machinery  B.V. komen uit alle windstreken zowel nationaal als internationaal. Aantjes Goudriaan Machinery B.V. heeft een uitgebreide voorraad / assortiment staan van nieuwe en gebruikte machines t.b.v. de agrarischer sector, aannemerij, loonwerkbedrijven en industrie.

Functieomschrijving

- Website beheer
- Plaatsen / beheer van de producten en technische omschrijving op de website
- Inkoopbeheer
- Verkoop en dit specifiek voor het buitenland

Gewenst:

- MBO/HBO opleiding
- Commerciële gevoel & communicatieve vaardigheid
- Nederlands, Engels en Duits is correct in woord en geschrift
- Werkt graag in teamverband
- Flexibele ambitieuze klantgerichte instelling
- Aantoonbare commerciële en technische vaardigheden is een pré!
- De nodige affiniteit met computers, Microsoft Office pakket
- Fulltime functie (40 uur)

Wij bieden:

- Afwisselende baan, in een groeiend bedrijf
- Prima salaris conform CAO met goede secundaire arbeidsvoorwaarden
- Prettige werksfeer in een klein team

Reageren? Herkent u zich in deze omschrijving? Reageer dan! Stuur uw sollicitatie brief en CV binnen 14 dagen per mail, hvv@aantjesgoudriaan.nl. Voor nadere informatie graag contact  opnemen met Dhr. Henrie van Vuren mobiel 06-83654047

Deutz fahr schijvenmaaier

Onlangs leverde wij deze nieuwe Deutz Fahr schijvenmaaier aan C. Halling uit Groot-Ammers. Wanneer het weer het toelaat kan de maaier aan de slag om de eerste snede te gaan maaien. Bent u nog op zoek naar een maaier? Neem een kijkje op onze website voor de actuele voorraad.

Afleveringen

De afgelopen dagen hebben wij diverse machines afgeleverd. Waaronder een extra grote palletdrager, twee zwaar uitgevoerde rubberschuiven een kilverbak en een hakselaar. Gebr. de Jong Hardinxveld-Giessendam kocht bij ons de kilverbak. De Hakselaar is op transport gegaan naar Kroatie.
 

Heatweed


De komende dagen loopt te temperatuur weer lekker op en groeit het onkruid hard. van Hoven Hoveniers heeft bij ons een Heatweed onkruidbestrijder gekocht. Hiermee kan het onkruid op een milieuvriendelijke manier gedood worden.
 

Vredo Doorzaaimachine

van Hoven Hoveniers heeft bij ons een gebruikte Vredo doorzaaimachine gekocht. De doormachine is door hun zelf gereviseerd een staat klaar om van uw grasveld het meest groene grasveld te maken!

Scania Super G360 vrachtwagen

Joop Goossens civieletechniek te venray heeft bij ons deze Scania Super G360 gekocht. Wij wensen Joop Goossens en het personeel veel werkplezier toe.

Bigbag vuller voor KWS


Wij zijn trots dat we deze bigbag vuller mochten leveren aan KWS Infra Amsterdam-Heerhugowaard. Deze bigbag vuller heeft een gecombineerde ophanging met CW4 en systeem 2000. Wij wensen de medewerkers veel succes en danken ze voor het in ons gestelde vertrouwen. Op onze website hebben we een filmpje waar de bigbag vuller in actie te zien is.
 

Mestcontainers

Afgelopen weken hebben we meerdere mestcontainers met neuswiel afgeleverd. Waaronder een 80 kuubs container in bedrijfskleur en een 45 kuubs container in Fendt groen. Op dit moment hebben wij nog een gegalvaniseerde 45 kuubs mestcontainer met neuswiel op voorraad staan voor een snelle levering.

Lease bij Aantjes Goudriaan Machinery!


Nieuws vanuit Goudriaan voor ondernemend Nederland !
Inmiddels hebben enkele klanten al gebruik gemaakt van onze lease aanbieding. Door een Samenwerkingsverband met DLL is het mogelijk om onze machines in de lease aan te bieden. Dit zowel voor nieuwe als gebruikte machines. Neem een kijkje op onze website voor meer informatie https://www.aantjesgoudriaan.nl/lease/ en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.
 

VGM kipper voor Ted Kasbergen

Loonbedrijf en Kraanverhuur Ted Kasbergen heeft bij ons een gebruikte VGM kipper gekocht. De kipper is uitgerust met o.a. luchtberemming en hydraulische afdekluiken. Wij wensen Ted en het personeel veel werkplezier met deze kipper!!
 

Henken Behandelbox en IBC dieseltank

Onlangs hebben wij deze compleet uitgevoerde Henken behandelbox geleverd. De behandebox is uitgevoerd met elektrische lieren, vanghekken, rubberenmat, voorpootsteunen etc. Ook leverden we een naar wens uitgevoerde IBC tank in een grijze kleur.

Op maat gemaakt!

Voor Van der Lely groenvoorziening uit Wassenaar mochten wij opzetschotten en een klep met deuren leveren voor de bestaande kipper. De nieuwe delen zijn in de gewenste kleur gespoten en zorgen voor een mooi geheel. Voor Van der Ven uit Brakel hebben wij een bakkenwagen naar wens gebouwd. Beide klanten veel werkplezier en gemak toegewenst!!!
 

Sweep veegmachine

van Hoven Hoveniers heeft bij ons een nieuwe veegmachine gekocht. De keuze is gevallen op het nieuwste model van Sweep met 3 zware zwenkwielen, hydraulische opvangbak, hydraulische zijborstel, watersproei-inrichting, koppelbok voor de shovel en de trekker. Op onze website is een filmpje te zien van de bezem in actie! www.aantjesgoudriaan.nl

Veewagen

Deze week mochten wij een nieuwe veewagen leveren. De wagen is zeer compleet uitgevoerd met traanplaat bodem, extra verlichting, naar wens gemaakte vanghekken naast de wagen.

Promotie project van Wellantcollege De Bossekamp Ottoland

Voor een project van Wellantcollege De Bossekamp Ottoland is voor ons een promotiefilmpje gemaakt. Tamara van Luik, Naomi Hendriks en Rianne Terlouw hartelijk bedankt voor het maken van dit mooie filmpje, Supergoed gedaan!!!

Aflevering

Afgelopen week zijn we druk geweest met het leveren van verschillende machines. Waaronder deze Wallenstein BX 102R versnipperaar, JPM 19TLL trailer, gebruikte Beco en VGM kippers. De Wallenstein BX102R versnipperaar heeft een Maximale invoer van 25,4 cm, uitgevoerd met 4 messen en no stress invoer. De JPM trailer is uitgevoerd met een houten bodem, hydraulische opritten en dubbel gemonteerd wielen. Iedereen veel werkplezier met deze machines!!

Containers

Schimmel Overberg B.V.heeft bij ons meerdere containers gekocht. Waaronder ook een nieuwe gegalvaniseerde mestcontainer uit onze voorraad. Bent u op zoek naar een nieuwe mestcontainer voor het komende seizoen, wees er dan snel bij voor een tijdige levering!!
 

Mcconnel armmaaien met Becx heggenknipper

MCconnel armmaaier met Becx heggenknipper geleverd aan van huizen groenvoorziening en drainage uit Barendrecht. Deze machine wordt ingezet voor machinaal hagensnoeien en vervangt de oude machine.

Kerstgroet


Aantjes Goudriaan Machinery wenst een ieder fijne feestdagen toe! Tussen kerst en nieuwjaar staan wij met iets lekkers voor u klaar en bent u van harte welkom bij ons in Goudriaan.
 

Bakkenwagens KWS


KWS Infra Amsterdam-Heerhugowaard heeft bij ons twee bakkenwagensgekocht. Deze wagens hebben wij naar wens gebouwd. Bent u ook op zoek naar een bakkenwagen? Neem een kijkje op onze site en informeer naar de mogelijkheden!!
Wij bedanken KWS voor het vertrouwen!

Agomac Bizon 3000

Afgelopen zomer leverde wij deze Agomac Bizon 3000 kilverbak af in Ter Heijden. De kilverbak is gespot tijdens het kilveren bij akkerbouwbedrijf De Leeuw. Meer actie foto's van de John Deere 6215R met Agomac bizon 3000 op http://www.trekkertrekker.nl/overige-fotos-2017-deel-111/

Brandstof aanhanger

Voor het veilig opslaan en vervoeren van brandstof hebben wij verschillende oplossingen. Koop Bronbemaling B.V. Nederland heeft bij ons twee complete tankaanhangers aangeschaft. Deze tanks hebben een capaciteit van 995 liter diesel en 300 liter adblue. Beide tanks zijn voorzien van 12 volt pomp, afgifteslang en afgiftepistool. Op de dissel van de aanhanger is een gereedschapskist gemonteerd om klein materiaal en een accu in op te slaan.
 

Winterdienst

Gebr. van Rijswijk uit Wijk en Aalburg hebben zich voorbereid op de winter. Met een sneeuwschuif voorop en een zoutstrooier achterop gaan ze de strijd aan om verschillende terreinen veilig en begaanbaar te houden. Bent u nog op zoek naar een sneeuwschuif of zoutstrooier? Wij hebben diverse oplossingen voor u klaarstaan, neem contact op voor meer informatie!!

Beco Maxxim 240 Active

Afgelopen week mochten wij aan kraanverhuur C. van Randwijk deze Beco Maxxim 240 active kipper leveren. Deze kipper is compleet uitgevoerd met een gedwongen gestuurd pendeltandem met michelin 24 X 20.5 banden, Luchtberemming met mechanisch ALR ventiel, Werklampen, Gereedschapskist en Vako afdekluiken.

Rundvee & Mechanisatie vakdagen Gorinchem

De rundvee & mechanisatie vakdagen in Gorinchem zijn weer begonnen. Ook wij zijn weer aanwezig en hopen u daar te ontmoeten. Mocht u niet in de gelegenheid zijn, om naar de beurs te komen, dan bent u altijd welkom bij ons in Goudriaan.

Agritechnica

Op de Agritechnica in Hannover waren diverse merken te zien welke wij aan u kunnen leveren. Heeft u in Hannover interesse gekregen in een van deze producten of wilt u deze bij ons komen bekijken, neem dan even contact met ons op. Onder andere voor producten van: Beco Vianen, Landini Tractors, Schouten Machines, WIFO-Anema BV, Peecon.

Export

Binnen ons bedrijf is export een belangrijke tak om diverse gebruikte machines te kunnen verkopen. Hier ziet u een aantal machines welke wij onlangs verkocht hebben.

Loonwerkersveegmachine

Deze loonwerkers-veegmachine hebben wij onlangs afgeleverd aan Gebr. De Koning B.V. uit papendrecht. De veegmachine is volbad gegalvaniseerd, voorzien van hydraulische zwenkinrichting, shoveluitvoering met zwaar derde wiel en lepelophanging, kortom een degelijke en goede veegmachine voor het grotere werk.

Verlenggiek


van Hoven Hoveniers heeft bij ons een nieuwe verlenggiek gekocht. Met deze verlenggiek kunnen ook de bredere sloten netjes schoongemaakt worden.
 

Mestcontainers uit voorraad leverbaar!

Wij hebben de eerste mestcontainers alweer op voorraad voor het aankomende seizoen. Hiermee kunnen wij snel leveren en bent u de drukte voor. Ook kunt u bij ons al terecht voor slangen, haspels, pompen, etc. voor de sleepslangbemesting!!

Brevis 100

Deze 2 "Beco Brevis 100" kippers staan klaar om geleverd te worden. De Kuiper Infrabouw heeft bij ons de Brevis 100 gekocht met dubbele deuren en de optie voor een hardhoutenrand. Weer een mooi product van Beco Vianen. Beide klanten veel succes gewenst met deze kippers.

IBC tanks


Maandag hebben we twee IBC tanken afgeleverd aan de Familie Zeldenrijk. J.Zeldenrijk Grond, Weg,- & Waterbouw heeft de tank direct in gebruik genomen. Bedankt voor de opdracht en veel succes met de tank!
 

Fokveedag Hoornaar

Zaterdag 7 oktober zijn wij weer aanwezig op de Fokveedag in Hoornaar. Hier staan wij met een kleine greep uit ons assortiment. Daarnaast zijn wij tot 12 uur geopend en bent u welkom om in Goudriaan te komen kijken.

Aflvering

Jannes Meek heeft met zijn nieuwe auto alweer meerdere spullen voor ons afgeleverd. Wij hopen op nog vele transporten met de vertrouwde service.

Beco Gigant 200

Deze Beco Gigant 200 hebben wij afgeleverd aan Scholman uit Linschoten. Bent u ook op zoek naar een kipper? Kijk even verder op onze website voor de actuele voorraad!

Containerbakken voor J. van den Hurk

J van den Hurk Grondwerk & Bestrating heeft bij ons twee gebruikte containers gekocht. Deze containers worden ingezet voor de aan en afvoer bij diverse klussen

Kipper voorzien van nieuwe bak


Voor Dick Mennema hebben wij de kipper voorzien van een nieuwe bak en het geheel opnieuw gespoten. Weer een mooie combinatie samen met de Massey Ferguson.
 

Demo Dag!


Onlangs het matige weer van Zaterdag toch een geslaagde Demo dag met Loonbedrijf van Kekem. Iedereen bedankt voor de komst. Bent u door de weersvoorspelling niet geweest, neem gerust contact op om een andere keer te komen kijken.
 

Landini dealerschap

Landini dealerschap voor Aantjes Goudriaan Machinery

Met trots mogen wij ons nieuwe dealerschap aankondigen van het kwaliteitsmerk Landini.

Landini is één van de topmerken van Argo tractors Italië, deze tractoren worden uitsluitend in Europa geproduceerd om de kwaliteitsstandaard zo hoog mogelijk te houden.

Wij gaan ons vooral richten op het compact segment, de huidige 2-serie, de opvolger van de welbekende Landini Mistral.

Met de éénvoudige mechanische versnellingsbak, laag eigen gewicht en grote hefcapaciteit zijn deze tractoren multifunctioneel en breed inzetbaar in bijvoorbeeld de tuinbouw, de kassen, bij gemeentes, provincies, campings, bedrijventerreinen, hoveniers, terreinonderhoud en gladheidbestrijding.

Met deze toevoeging is het leveringsprogramma nog completer geworden en kinnen wij als Aantjes Goudriaan Machinery onze klanten nog beter van dienst zijn.

Kom langs in Goudriaan om U te laten informeren.

Of neem voor meer informatie contact op met de verkoop:

Henrie v Vuren: 0031 (0)6 83654047 hvv@aantjesgoudriaan.nl

Bart Michielse: 0031 (0)6 20697720 bart@aantjesgoudriaan.nl

André Rodenburg: 0031 (0)657782481 andre@aantjesgoudriaan.nl

Beco Super 1800

Vandaag leveren wij deze mooie Beco Super 1800 af.
Wij wensen de gebruiker een goede oogst en veel werkplezier toe!

V.O.F. Willemse

V.O.F. Willemse uit Meerkerk heeft bij ons een gebruikte (Schouten) Ridder greppelfrees gekocht. We hopen op vele mooie greppels met deze machine!!

Bakkenwagen voor Hagengroep

Het verbod op het meenemen van graafbakken ''in de oren'' levert verschillende reacties. Hagengroep B.v. uit Weesp pakt deze veiligheidseis op en heeft bij ons een bakkenwagen gekocht. Met deze bakkenwagen zijn ze voorbereid en kunnen alle bakken veilig mee.

Demonstratie baggeren in Leerbroek met oog voor flora en fauna

In samenwerking met Loonbedrijf van Kekem demonstreren wij zaterdag 9 September een nieuwe manier van baggeren. U bent van harte welkom om te komen kijken tegenover loonbedrijf A. van Kekem aan de Weverwijk 15 te Leerbroek.
Tussen 11.00 en 15.00 zullen wij meerdere keren een demo geven met de machine.

 

LEERBROEK • Loonbedrijf A. van Kekem uit Leerbroek en Aantjes Goudriaan Machinery demonstreren op zaterdag 9 september een nieuwe manier van baggeren.

Het afgelopen jaar hebben beide bedrijven hard gewerkt aan het prototype die ze nu na veel testen willen demonstreren aan het grote publiek. Op basis van de eerste reacties uit de praktijk is inmiddels door Aantjes besloten om komende winter de machine in productie te nemen en commercieel te gaan vermarkten.

De nieuwe machine is uniek omdat het zowel de vissen in de sloot als planten langs de sloot ongemoeid laat. Een extra waterpomp achter het zuigpunt van de baggermachine zorgt ervoor dat vissen om de baggerpomp heen worden gedreven.

"De huidige manieren van sloten reinigen met een maaikorf op werpradslootreiniger doen regelmatig vissen op de kant belanden. Richting burger en natuur wilden we daar een oplossing voor verzinnen", vertelt Arjan van Kekem, eigenaar van Loonbedrijf A. van Kekem uit Leerbroek. "Met deze machine kunnen we baggeren met oog voor flora en fauna."

Naast dit unieke ontwerp, is ook het verspreiden van de modder over het land innovatief. De aloude werpradslootreiniger, die al jaren wordt gebruikt voor het baggeren, werpt met veel kracht de modder uit de sloot een tiental meters op de land direct grenzend aan de sloot.

Volledige verspreiding
"De huidige mestwetgeving zorgt op steeds meer plaatsen echter voor een tekort aan nutriënten. Modder heeft van oudsher een bemestende waarde dus het is zinvol dit over het volledige perceel te verspreiden", stelt Van Kekem.

Henrie van Vuren, eigenaar van Aantjes Goudriaan Machinery vult aan: "De baggerpomp is zo sterk dat het de modder naar een andere trekker met bemester kan pompen die het gelijkmatig over het perceel verspreid. Dat kan zowel met een bemester met injecteur als met een spreidplaat zijn."

De diverse manieren van modder over het perceel verspreiden worden op zaterdag 9 september ook gedemonstreerd.

Minder water
Een derde aanleiding om werk te maken van een nieuwe baggermachine was dat er steeds minder water in sloten staat. "Vroeger werd er veel meer gebaggerd dan tegenwoordig. Bovendien wordt er bij de huidige veelgebruikte maaikorf om sloten op te schonen nauwelijks modder uit de sloot gehaald. De waterschappen klagen daarom dat er weinig water in de polder staat en ze juichen deze nieuwe machine dan ook toe", vertelt Van Kekem.

Het prototype dat de beide bedrijven samen met Arjan Hak van AH Techniek hebben gebouwd, heeft een oude werpradslootreiniger als basis. "Dit prototype heeft ons veel ervaringen opgeleverd en lessen geleerd, zodat we nu de kennis hebben voor het bouwen van de eerste serie van deze machine. Die krijgt vervolgens ook een eigen stijl en kleur", aldus Van Vuren.

Prototype
Met onmiddellijke ingang biedt Loonbedrijf Van Kekem het baggeren met het prototype bij onder andere melkveehouders in de regio aan. De eerste nieuwe machine uit de serie die Aantjes komende winter gaat bouwen zal ook door Van Kekem in gebruik worden genomen.

Beide bedrijven nodigen melkveehouders, collega-loonwerkers en andere belangstellenden van harte uit om de demonstratie bij te wonen. Op zaterdag 9 september zal tussen 11.00 en 15.00 uur op diverse momenten de machine gedemonstreerd worden op het weiland tegenover Loonbedrijf A. van Kekem aan de Weverwijk 15 te Leerbroek. Tijdens deze dag kan men ook meer informatie inwinnen bij medewerkers van beide bedrijven onder het genot van een consumptie.

IHI minigraver

De IHI minigraver heeft een nieuwe eigenaar gevonden en is inmiddels opgehaald. Wij wensen Henk van der Meijden veel werkplezier met deze machine!

Kubota minigraver

Loon- en aannemingsbedrijf a. Vonk Noordegraaf heeft bij ons een gebruikte minigraver en oprijwagen gekocht. Weer een mooie en complete levering, veel succes met de machines!

Yamaha quad naar Hagestein

Familie Ruitenbeek uit Hagestein heeft bij ons een Yamaha quad gekocht. Wij wensen De familie veel speelplezier met deze quad toe!!

Bemalingspomp naar België

Door een grote voorraad kunnen we vaak snel leveren. Zo ook deze waterpomp aan JOKO bvba uit belgië.

Recreatiepark klaverweide


Recreatiepark Klaverweide heeft bij ons een gebruikte kipper gekocht. Deze Schuitemaker kipper heeft hefinrichting en een doorlopende aftakas voor het gebruik met versnipperaar.
Veel succes met deze kipper!
 

Onkruidborstel

van Hoven Hoveniers heeft bij ons een nieuwe onkruidborstel gekocht. Deze borstel aan de knikmops wordt ingezet bij het bestrijden van onkruid op straatwerk. Ook hebben wij brede gazonbanden geleverd voor de John Deere trekker.

Thijs Klippel


Hoveniersbedrijf Klippel Thijs Klippel heeft bij ons de CAT rupskraan gekocht. Deze jong gebruikte kraan vervangt daar de Kubota kx 121-3. Bent u op zoek naar een gebruikte kraan, kijk dan snel even op onze website!
 

BCW baggerpomp

Familie van Rees uit Brandwijk heeft bij ons een nieuwe BCW baggerpomp gekocht. De baggerpomp is uitgevoerd met 2 spuitkoppen welke hydraulisch pendelen voor een groot werkbereik.

Nieuw-Zeeland

Tijdens de wisselvallige dagen in Nederland hebben wij beregeningsslangen afgeleverd. De slangen gaan samen met de trommels om deze op te rollen naar Nieuw-Zeeland. De trommels zijn passend voor het eerder geleverde Agomac wisselhaspel.

Weidesleep en een hekkelbak

Dick Mennema heeft bij ons een nieuwe weidesleep en een 2,5 meter hekkelbak gekocht. Deze bak is is direct ingezet! Bent u ook op zoek naar een hekkelbak? Wij maken deze zo breed of smal als u er een hebben wilt!

Banden montage

Inmiddels hebben we diverse nieuwe (trekker)banden geleverd en op locatie gemonteerd. Door montage op locatie zitten de banden snel weer onder de trekker en kunt u verder met uw werk.

Container voor van Hoven


van Hoven Hoveniers heeft bij ons een nieuwe container gekocht. Weer een mooie opdracht!