​​
Voor vragen / for questions

0183-581386

Bekijk hier het laatste nieuws


Heatweed

Geplaatst op: 16 04 2018


De komende dagen loopt te temperatuur weer lekker op en groeit het onkruid hard. van Hoven Hoveniers heeft bij ons een Heatweed onkruidbestrijder gekocht. Hiermee kan het onkruid op een milieuvriendelijke manier gedood worden.
 

Lees meer

Vredo Doorzaaimachine

Geplaatst op: 07 04 2018

van Hoven Hoveniers heeft bij ons een gebruikte Vredo doorzaaimachine gekocht. De doormachine is door hun zelf gereviseerd een staat klaar om van uw grasveld het meest groene grasveld te maken!

Lees meer

Scania Super G360 vrachtwagen

Geplaatst op: 06 04 2018

Joop Goossens civieletechniek te venray heeft bij ons deze Scania Super G360 gekocht. Wij wensen Joop Goossens en het personeel veel werkplezier toe.

Lees meer

Bigbag vuller voor KWS

Geplaatst op: 30 03 2018


Wij zijn trots dat we deze bigbag vuller mochten leveren aan KWS Infra Amsterdam-Heerhugowaard. Deze bigbag vuller heeft een gecombineerde ophanging met CW4 en systeem 2000. Wij wensen de medewerkers veel succes en danken ze voor het in ons...

Lees meer

Mestcontainers

Geplaatst op: 29 03 2018

Afgelopen weken hebben we meerdere mestcontainers met neuswiel afgeleverd. Waaronder een 80 kuubs container in bedrijfskleur en een 45 kuubs container in Fendt groen. Op dit moment hebben wij nog een gegalvaniseerde 45 kuubs mestcontainer met...

Lees meer

Lease bij Aantjes Goudriaan Machinery!

Geplaatst op: 19 03 2018


Nieuws vanuit Goudriaan voor ondernemend Nederland !
Inmiddels hebben enkele klanten al gebruik gemaakt van onze lease aanbieding. Door een Samenwerkingsverband met DLL is het mogelijk om onze machines in de lease aan te bieden. Dit zowel voor...

Lees meer

VGM kipper voor Ted Kasbergen

Geplaatst op: 26 02 2018

Loonbedrijf en Kraanverhuur Ted Kasbergen heeft bij ons een gebruikte VGM kipper gekocht. De kipper is uitgerust met o.a. luchtberemming en hydraulische afdekluiken. Wij wensen Ted en het personeel veel werkplezier met deze kipper!!
 

Lees meer

Henken Behandelbox en IBC dieseltank

Geplaatst op: 17 02 2018

Onlangs hebben wij deze compleet uitgevoerde Henken behandelbox geleverd. De behandebox is uitgevoerd met elektrische lieren, vanghekken, rubberenmat, voorpootsteunen etc. Ook leverden we een naar wens uitgevoerde IBC tank in een grijze kleur.

Lees meer

Page 1 of 27 pages  1 2 3 >  Laatste ⟩